Почетна

Современи решенија за Вашите потреби од Метал Инженеринг Јаневи

Метал Инженеринг Јаневи нуди целосни решенија за Вас. Покривајќи широк опсег на производи од алуминиумска и ПВЦ столарија, браварски и лимарски производи и услуги, со повеќе од 100 различни артикли, нашата цел е квалитетно задоволување на Вашите лични и индустриски потреби.

Метал Инженеринг Јаневи нуди:

  • Висок квалитет
  • Атрактивен и модерен изглед
  • Висока стабилност и издржливост на температурни разлики
  • Лесно одржување и ракување
  • Флексибилност – решенија според вашите желби
  • Брза изработка и монтажа
  • Искусен тим за дизајн/изработка и монтажа
Метал Инженеринг Јаневи е посветен кон висококвалитетни производи, професионални услуги и решенија. Континуирано истражуваме нови технологии и производи со цел да бидеме во тек со светските трендови во оваа индустрија. Континуираниот развој на нашите производи Ви гарантира иновативни, економични и квалитетни решенија кои ќе бидат достапни и во далечна иднина.
t

Браварски Услуги

Широк опсег на производи од ковано железо,челични конструкции, поткровја согласно Вашите потреби.

n

Лимарски услуги

Изработка на секакви елементи од лим за обогатување на изгледот на вашиот дом како и за индустриски потреби.

m

ПВЦ и Алум. Столарија

ПВЦ и Алуминиумска столарија направена по ваша желба. Изберете еден од различните решенија  кои ги нудиме..

Партнери