Изработка на челични конструкции

Челикот нуди бројни предности како што се пониската цена,  отпорноста од пожар, брзо дизајнирање и инсталација. Челикот е матерјал со висок квалитет и нуди можност за одличен естетски изглед, ниски трошоци за одржување поевтин од било кој друг матерјал за градба и издржлив на температурни ефекти.

  • Од кутиести профили
  • I (i) носачи
  • Од "L" винкли
t

Браварски Услуги

Широк опсег на производи од ковано железо,челични конструкции, поткровја согласно Вашите потреби.

n

Лимарски услуги

Изработка на секакви елементи од лим за обогатување на изгледот на вашиот дом како и за индустриски потреби.

m

ПВЦ и Алум. Столарија

ПВЦ и Алуминиумска столарија направена по ваша желба. Изберете еден од различните решенија  кои ги нудиме..

Партнери