JANEVI

METALINZENERING-JANEVI

За нас

 • Метал Инжинеринг Јаневи е основана 1993 година од страна на нашиот татко Мите Јанев, која сега е во сопственост на Миле и Кире Јаневи. Дејноста најпрво ја започнавме во дворот на нашата фамилијарна куќа каде и ние работиме од мали нозе.
 • Откако го завршивме средното образавание, 2002/2004 ние активно се вклучивме во работата. Се до 2006 г. кога поради пораст на дејноста, имаше потреба од нов поголем и помодерен погон и затоа компанијата ја преместивме на нова локација во Босилово.
 • Набрзо потоа, се појави потреба од нов иm-1.webp уште помодерен погон, за таа цел започнавме со изградба на комплетно нов погон на локација во околината на Костурино. Таа наша цел ја остваривме во 2012 г. кога комплетно се преместивме во нашиот нов погон.
 • Во моментот сме во новиот погон на компанијата кој се простира на површина од 10 000 М2, од која 1000 м2 е работилницата, која се состои од 3 подработилници – Браварски Оддел, Оддел за Лимарство, Оддел за ПВЦ и Алуминиумска Столарија.
 • Ние располагаме со сопствени возила како и со најсовремените машини кои го гарантираат квалитетот на нашите производи и услуги.
 • Со цел да постигнеме висок квалитет на нашите услуги, ние работиме исклучиво со сертифицирани материјали.
 • Нашиот тим се се состои од 20 работници, вклучувајки инженери, бравари, специјалисти за лимарски изработки како и тим за ПВЦ и Алуминиумска столарија.

Галерија Од нашата Работилница.

 

  Браварски Услуги

  Во Метал Инженеринг Јаневи ќе добиете комплетна професионална услуга од професионалниот тим кои секогаш е подготвен да одговори на вашите барања.

  Video