JANEVI

METALINZENERING-JANEVI

Cтандардни монтажни контејнери

Standardni montazni kontejneri. Kontejenri za firmi i pretprijatija kako deloeven prostor, vikendici, kontejenri za gradeznistvo, kiosci, magacini, naplatni kasi

Нашите стандардни монтажни контејнери се изградени со високо квалитетни материјали. Ова овозможува лесна можност за транспорт во иднина на истите, правеќи ги нив повеќенаменски.

Контејнери за фирми и претпријатија како деловен простор, викендици, контејнери за градежништво, киосци, магацини, наплатни каси, складишта и друго.
Можност за достава низ цела Република.


  •  Изработка на монтажни куќи по Ваш проект или идеа.

Монтажни контејнери куќи
Монтажни контејнери куќи
Монтажни контејнери куќи
Монтажни контејнери куќи
Монтажни контејнери куќи
Монтажни контејнери куќи
Монтажни контејнери куќи
Монтажни контејнери куќи
Монтажни контејнери куќи
Монтажни контејнери куќи
Монтажни контејнери куќи
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 
  • Монтажни контејнери

    Браварски Услуги

    Во Метал Инженеринг Јаневи ќе добиете комплетна професионална услуга од професионалниот тим кои секогаш е подготвен да одговори на вашите барања.

    Video