JANEVI

METALINZENERING-JANEVI

Изработка на челични конструкции

Izrabotka na chelichni konstrukcii. Proizvodstvo i montaza na chelichni konstrukcii.

Производство и монтажа на челични конструкции
Челикот нуди бројни предности како што се пониската цена, отпорноста од пожар, брзо дизајнирање и инсталација. Челикот е матерјал со висок квалитет и нуди можност за одличен естетски изглед, ниски трошоци за одржување поевтин од било кој друг матерјал за градба и издржлив на температурни ефекти.

Оваа група на услуги опфаќа комплетна понуда на производство и монтажа на сите видови челични конструкции за комерцијални и индивидуални станбени објекти.

    Браварски Услуги

    Во Метал Инженеринг Јаневи ќе добиете комплетна професионална услуга од професионалниот тим кои секогаш е подготвен да одговори на вашите барања.

    Video