JANEVI

METALINZENERING-JANEVI

ПВЦ профил/  PVC Spectrum 70/80 мм

  •  PVC Spectrum систем: Генерација на премиум прозорци

Visoka bezbednost vo kombinacija so odlichna zashteda na energija i inovativni tehnologii za izloacija.

Висока безбедност во комбинација со одлична заштеда на енергија и иновативни технологии за изолација. Овие својства на серијата профили обезбедуваат долг животен век за нискоенергетскиот прозорец на куќата. Високото осветлување и заштитата од временските услови создаваат удобност и удобност за живот. Не заборавајте за модерниот дизајн, кој, благодарение на различните опции за дизајн, совршено се вклопува во архитектонските услови на зградата.

ПВЦ профил/  PVC Spectrum 70 мм


ПВЦ профил/  PVC Spectrum 80 мм


 Геометрија на профилот:

Планарна офсет геометрија
blueEvolution 73
Планарна офсет геометрија
Планарна офсет геометрија со заоблени појас
blueEvolution 73
Планарна офсет геометрија со заоблени појас
Тркалезна геометрија
blueEvolution 73
Тркалезна геометрија
Планарна офсет геометрија
blueEvolution 82
Планарна офсет геометрија
Планарна офсет геометрија со заоблени појас
blueEvolution 82
Планарна офсет геометрија со заоблени појас
Тркалезна геометрија
blueEvolution 82
Тркалезна геометрија

Поради висококвалитетната обвивка на филмот, која делува како дополнителен заштитен слој кој го штити профилот од влијанието на атмосферските влијанија, прозорите од Саламандер ПВЦ не ја губат својата презентација и по години. Покрај тоа, тие се исклучително лесни за одржување и одржување.

03 - Dunkelgrün
11 - Stahlblau
12 - Schiefergrau
18 - Jet black matt - Premium
19 - Weinrot
21 - Nußbaum
25 - Mooreiche
26 - Mahagoni
27 - Streifen-Douglasie
28 - Ginger Oak
33 - Nebraska - Premium
34 - Schiefergrau matt
35 - White Ash
37 - Alux DB 703 Premium
39 - Weiß antik
41 - Vintage-Oak
42 - Silver grey
43 - Polareiche
50 - Bergkiefer
51 - Golden Oak
55 - Anthrazitgrau
59 - Creme
62 - Tiama - Premium
67 - Metbrush anthrazit - Premium
69 - Metbrush Alu - Premium
71 - Schwarzbraun
73 - Lichtgrau
74 - Basaltgrau
84 - Basaltgrau _ Satin
87 - Signalgrau _ Satin
88 - Anthrazitgrau _ Satin (einseitig)
90 - Quarzgrau _ Satin
92 - Woodec Alpine - Premium plus
93 - Woodec Concrete - Premium plus
94 - Coriander Oak - Premium plus
98 - Schwarz Ulti-Matt - Premium plus

 

    Браварски Услуги

    Во Метал Инженеринг Јаневи ќе добиете комплетна професионална услуга од професионалниот тим кои секогаш е подготвен да одговори на вашите барања.

    Video