JANEVI

METALINZENERING-JANEVI

Алуминиумска и ПВЦ Столарија

Метал Инженеринг Јаневи Ви нуди најразличен избор на модерни профили од алуминиум и пвц профили за широка примена во вашиот дом.

PVC i Aluminiumska stolarija napravena po vasha zelba

Вршиме изработка и монтажа на следните производи:

 

Производи

 • Алуминиумски и ПВЦ Прозорци
 • Алуминиумски и ПВЦ Врати
 • Внатрешни врати
 • Влезни врати
 • Балконски врати
 • Алуминиумски Роло врати
 • Двокрилни роло врати
 • Сегментни врати
 • Со далечински управувач
 • Излози
 • Сензорски врати
 • Алуминиумски капаци и ролетни
 • Комарници

 


 

 •  Галерија

  Браварски Услуги

  Во Метал Инженеринг Јаневи ќе добиете комплетна професионална услуга од професионалниот тим кои секогаш е подготвен да одговори на вашите барања.

  Video